суботу, 2 липня 2016 р.

Народные рецепты очищения и отбеливания зубов

Народна косметика для зубів - вода, селера, петрушка:

крім того, що двічі в день потрібно чистити зуби щіткою і зубною ниткою, треба ще пити більше води. Це забезпечить достатню виділення слини, яка добре змиває із зубів залишки їжі і володіє знезаражувальним і протизапальну дію. Корисно також полоскати рот після кожного прийому їжі кип'яченою водою. Тому краще харчуватися в строго певний час і після кожного прийому їжі полоскати рот. Якщо немає такої можливості, пожуйте селера: він сприяє виділенню слини, що омиває зуби. Крім того, селера благотворно діє на ясна.Підійде і петрушка: що міститься в ній ефірне масло дезінфікує порожнину рота і освіжає подих.

Cода, лимон, перекис для чищення та відбілювання зубів:

в столову ложку насипати 1/2 ч.ложки соди, туди ж додати 1/2 ч. ложки соку лимона, суміш одразу зашипить і запіниться, потім капнути кілька крапель 3% перекису. Змочити палець і чистити пальцем зуби, злегка потерти, потримати, виплюнути. Прополоскати рот теплою водою і не є хоча б годину, тим більше не пити холодного і гарячого. Цей рецепт народної косметики прекрасно відбілює зуби. Застосовувати 1-2 рази в тиждень для відбілювання зубів в домашніх умовах.

Листя суниці і ромашка аптечна від неприємного запаху з рота:

почистити зуби, прополоскати рот настоєм з листя суниці і кошичків лікарської ромашки, змішаних в рівних частинах. 1 столові ложки суміші заварювати склянкою окропу.

Активоване вугілля для відбілювання зубів:

розмолоти 1 таблетку активованого вугілля, покласти на зубну щітку і чистити.Зуби відразу стануть білішими.

Вода для полоскання порожнини рота:

масло чайного дерева є найкращим засобом для догляду за зубами, так як воно вбиває бактерії в порожнині рота їм може усунути навіть самий неприємний запах з рота. При регулярному застосуванні ви будете застраховані від запалення ясен, карієсу і пародонтозу. Профілактика цих захворювань полягає в ретельному чищенні зубів і регулярному використанні води з маслом чайного дерева для полоскання рота. Вода для полоскання рота - додайте в склянку води 3 краплі олії чайного дерева і щовечора полощіть рот цим складом.

Зубна паста з смоли, банана, оливкового масла:

розмолоти в пил засохлу смолу (0,5 ч.ложки), в пил морську сіль (0,5 ч.ложки), попіл шкірки банана (це фтор, 3 столові ложки), додати оливкове масло, до консистенції сметани. Суміш втирати в зуби і ясна вранці і ввечері.

Гвоздика для свіжого дихання:

Домашня косметика для свіжого дихання рекомендує пожувати сушену гвоздику.

Сіль і зубна паста від пародонтозу:

чистити зуби сумішшю солі і зубної пасти, на пломби не вплине, є і спеціальні сольові пасти. Цю суміш рекомендують вагітним і людям страждаючим підвищеною кровоточивістю ясен.

Домашнє засіб для відбілювання зубів:

в пачку зубного порошку додати 1/2 чайної ложки дрібної солі (краще розмолоти її в кавомолці до стану пудри), 1/2 чайної ложки харчової соди, 1/2 таблетки Трихопол размятого в порошок. Все ретельно перемішати. Чистити зуби 1 раз в тиждень для відбілювання зубів в домашніх умовах.

Горілка з корицею для полоскання порожнини рота і зубів:

додати 9 столових ложок кориці в стакан горілки. Помістити в вакуумний контейнер на 2 тижні. Процідити. Розчин для порожнини рота готовий. Чи не ковтати!

Відбілювання зубів перекисом водню в домашніх умовах

Найпростіше і безпечне народний засіб для відбілювання зубів в домашніх умовах - це перекис водню. У чверть склянки води додайте 20 крапель перекису водню і після читки зубів прополощіть рот цим розчином. Важливо: після цієї процедури потрібно ще раз прополоскати рот водою!

Відбілювання зубів харчовою содою

Для відбілювання зубів харчовою содою потрібно щіпку соди насипати на зубну щітку і дуже обережно почистити зуби. Соду можна використовувати одночасно в зубною пастою. Однак, незважаючи на те, що харчова сода відбілює зуби дуже швидко, пам'ятайте, що це народний засіб руйнує зубну емаль і травмує ясна.Тому використовуйте соду для відбілювання зубів не частіше ніж раз на сім-десять днів.

Відбілювання зубів лимоном

Лимон можна використовувати для відбілювання зубів. Для цього потрібно періодично натирати шкіркою лимона зуби або полоскати порожнину рота лимонним соком. Після такої процедури потрібно ретельно полоскати рот водою.

Відбілювання зубів ягодами

Такі ягоди, як полуниця і суниця лісова прекрасно відбілюють зуби. Процедура проста і приємна - потрібно ретельно розжувати жменю ягід і 2-3 хвилини потримати цю кашку в роті, після чого кашку проковтнути або виплюнути, а рот 

1 коментар: